Forside

Missil spil:

Oplæg:

1 stk missil vil være opstillet i ”Vietnam” fra Søndag d.04-10-2009 kl:09:00 – 17:00 ,hvorefter det vil blive affyret mod en pt ukendt by i vesten

Det er med stor succes lykkedes en lille Østtysk enhed kaldet ”team-east” at opstillet et missil i vesten ,missilet er opstillet for at i møde gå en fjendtlig trussen fra vest ,missilet er udrustet med et kemisk/biologisk kampstof som ved mindste spredning vil forårsage mange døde og megen sydom ,kampstoffet er ikke kendt i vesten ,så derfor har de ingen modgift .

Så derfor er det af stor vigtighed at missilet ikke bliver beskadiget ,da det ville få uoverskuelige konsekvenser for vesten .

--------------------------------------------------------------------------------------

 

Regler for Missilskydning

Spillets start:

Spillet starter d. 04-10-2009 , kl:09:00 Søndag eller hvis der antræffes fjender i området .Der vil jævnligt fra dags dato blive ført tilsyn med området .

  Spil slut :

Spillet er slut kl:17:00 eller når opgaven er løst inden for tidsrummet ,ved spil slut høres en sirene ,spillet kan også stoppes hvis der opstår uløselige problemer ,men det er kun spillederne der kan bestemme det og de 2 spilleder er under hele spillet ,for team-east :Rambo og for udeholdet Heinz ,de er samrådige og ene rådige i alle konflikter der måtte blive og deres dom er lov ,men det bliver der forhåbentligt ikke brug for .

Generelle regler:

1 - Tun grænser ,ingen ,men kend din sikkerheds afstand og overhold den . Man kan anvende bang reglen ,men den vil vi helst ikke have anvendt da ens våben kan svigte og for at bang reglen kan bruges skal der være 100% sikkerhed for at våbnet virker og der er frit skud, ellers makkeres med enkelte skud fra en pistol , på kroppen og her skal der ikke overmarkeres ,tun grænse max 140 m/s ,denne grænse gælder hvor man vil bange en ud ,man kan også knive en ud ,hvis man kniver en ud skal man kunne ligge hånd på modstanderen og have en kniv i modsatte hånd ,klar til brug .

  2 - død  .Man er død uanset hvor på kroppen man bliver ramt og bliver våbnet ramt er man også død ,(det er nemmere at styrer) ,når man bliver ramt råber man højt og tydeligt RAMT og gentager det mens man forlader kamp området ,for at undgå overmarkering og rækker sit våben op over hovedet . Hvis der ikke bliver meldt ramt kunne det være at man ikke ramte det er jo kun plastikskydere så fortsætter man beskydningen til der bliver meldt ramt ,der skal ikke diskuteres ,men skydes . Skyder man sammentidligt går begge parter ud uden diskussion ,eller går hver til sit og går ind i kampen igen ,det styrer man selv i situationen ,hvis man er enig ellers er begge døde .

Når man er blevet ramt går man væk fra kamp zonen i 5 min ,altså modsat retning end den man havde inden man blev ramt også hvis det er gennem fjendens rækker og når man har gået i 5 min ,i almindeligt gang tempo ca. 3 km/t , sætter man sig i 15 min og forholder sig roligt der ,man bruger ikke sin radio og taler ikke med venner eller fjender . Når der er gået de 15 min er man med igen . Og først der tager man kontakt til egne styrker igen .

Bevogtnings personel der bliver ramt ,går til et på forhånd udpeget sted der svarere til en afstand på 5 min gang også i samme tempo .

  Sigtning :   Når man sigter skal man kunne se de almindelige sigtemidler ,(kikkert og rødpunktssigter)  eller der hvor de burde være monteret ,altså ,skal man skyde rundt om et hjørne ,gennem et vindue osv. Skal  HELE hovedet med ud inden man skyder ,altså altid hovedet med ,det er sikkerhed .Altså ikke noget med at anvende speedball sigtning ,sikkerhed sikkerhed ,det er kun et spil vi vil ikke have nogen skader .

  4 : Kontakt person : der vil blive udpeget en kontakt person på hvert hold ,de får hinandens telefon nummer og hvis der mod al forventning skulle blive en konflikt er det de 2 personer der løser den og ingen andre .

VUNDET :

Spilet er vundet når den røde ledning er klippe over og det er gjort i det afsatte tidsrum ,som er kl. 09:00 – 17:00 . ( Adgang til missilets indre sker gennem den lille firkantede lem ca. midt på Missilet ,dette er den eneste adgangs mulighed ).

  TABT :

Hvis man ikke når det på den fastsatte tid .Adgang til ledning ,må kun ske gennem lem ,alle andre forsøg på adgang er ensbetydende med at man har tabt . Hvis man klipper andre en den røde ledning har man tabt ,også hvis der klippes flere .Man kan ikke ødelæggemissilet med ,granat ,bombe (atom) ,eller nogen form for våben ,det vil udløse det og man har tabt .Hvis man på nogen måde ødelægger eller beskadiger missilet eller genstande som er påsat eller har forbindelse med missilet har man tabt .Missilet må heller ikke fjernes fra den plads som det har fra spil start ,hverken af ven eller fjende .Der må  heller ikke fjernes kabler , Pcér  ,så er spillet tabt .Hvis missilet beskydes med vilje har man tabt .(Kan selvfølgelig ikke helt undgås at det rammes) .Hvis der er ting der ikke er nævnt her er de stadig ikke tilladte ,man taber .

 

Selvskyde anlæg og alarm anordninger:

Der kan forkomme selvskydnings anordninger ,hvis man bliver ramt af kugler fra sådan en er man død ,man må gerne demontere en sådan anordning og om placerer denne ,hvis den ikke er udløst ,hvis den om placeres meldes dette når spillet er slut ,det samme gør sig gældende for akustiske alarm anordninger ,her dør man dog ikke hvis den udløses .

Da der findes sådanne anordninger skal der altid bæres ansigts beskyttelse ,da man ikke ved hvor de er ,dette er meget vigtigt .

 

Kontakt personer :

Heinz og Rambo

Alle fra team-east håber på en rigtig god kamp .

 

Mvg

          team-east

Spawn