Forside

Våben

Kontakt

TeamEast er først og fremmest en hard ball klub, men måske en meget særpræget en af slagsen idet klubben rummer mange andre finesser som f.eks.

40% hard ball

40% satirisk rollespil

10% kammeratskab

5% loge

5%  historie dyrkelse

Det vil sige, når der spilles kampe i hard ball er alle lige og alle er med til at lægge strategi. Vi er ikke specielt skrappe, men vi er mange; en ægte østtysk finesse. I samme øjeblik vi ikke spiller hard ball mere tager et meget humoristisk og satirisk rollespil over. Det bygger på den megen bureaukrati der herskede i DDR.
Eksempelvis har klubben sin egne domstol, som sørger for at den rette ånd er tilstede hele tiden. Hvis en spiller taler nedsættende om en østtysk udrustningsgenstand og andre hører dette, kan denne blive dømt til at give en omgang øl og løbe over til modstanderen og virke truende med en tom skyder. Som om det ikke var nok, får han et kvik blink på hjelmen så alle kan få øje på den dømte. Hvis han løber den forkerte vej bliver han skudt af sine egne.
 Klubben er også rammen om et stort kammeratskab og hver måned mødes den i deres klubhus og taler om løst og fast og bliver briefet om kommende turneringer og hvad der er sket siden den sidst var af sted. Som i en rigtig mandeklub er der også lidt loge at finde. Der er ganske enkelt ting man ikke omtaler, ikke fordi det er særligt spændende, men noget skal jo være hemmeligt. Sidst men ikke mindst er der også den historiske del.
 Siden klubben valgte konceptet med at den skulle ligne fjenden fra den kolde krig, er mange begyndt at samle på effekter fra østtyskland og det er alt lige fra gamle skilte til 21 m lang palæbanner, ja mange forsøger faktisk at overgå hinanden med hvad de har fundet at sjove ting.

En dag fandt vi et originalt østtysk grænsestempel. Det er nu i brug idet hvert medlem har fået en mødebog og hver gang man møder op til skydning eller møde får man et stempel i sin bog. F.eks. 10 skydestempler udløser en original østtysk medalje. Ja sådan har vi altså mange særprægede ting i vores klub, som gør den til noget ganske særligt.

Et lille lydskryds fra DDR.